info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA
3 sep 2018

Trainees Gemeente Amsterdam/ Algemene vacature

/
Geplaatst door
/
Comments0
/
Gemeente Amsterdam

Ben je recent afgestudeerd (hbo/wo) en op zoek naar een topstart van jouw carrière? Heb jij de ambitie om breed te ontwikkelen binnen een dynamische omgeving met tal van mogelijkheden? Dan is dit jouw kans om te werken aan uitdagende vraagstukken van de Metropoolregio Amsterdam zoals toerisme, veiligheid, stedelijke vernieuwing, duurzaamheid en een moderne innovatieve en data gedreven overheid. Start met een mooie startopdracht van het traineeship MRA bij de gemeente Amsterdam!

In januari 2019 start er weer een pool getalenteerde trainees in de Metropoolregio Amsterdam. Zorg dat jij één van de nieuwe trainees wordt!

Waarom trainee worden bij de Metropoolregio Amsterdam?

Het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Na twee jaar heb je werkervaring opgedaan bij drie overheidsorganisaties, jezelf ontwikkeld door het volgen van professionele trainingen en dus een stevige basis gelegd voor de rest van je carrière.

Waarom deze vacature?

Je start het traineeprogramma met een uitdagende opdracht bij de gemeente Amsterdam. Mogelijkheden hierin zijn meewerken bij de volgende opdrachten:

 • Duurzaamheid en circulaire economie binnen de MRA.
 • Innovatieve en nieuwe oplossingen ontwikkelen met behulp van techniek en data in dienst van de Amsterdammer.
 • Mogelijk project-, programma- en procesmanagement in de stad. Bijvoorbeeld voor sociale, fysieke en economische projecten en programma’s.

Je kiest voor één van deze onderwerpen waar jij de eerste 10 maanden als trainee gaat starten. In samenspraak wordt jouw startopdracht vormgegeven met werkzaamheden en verantwoordelijkheden die aansluiten op jouw interesses en kwaliteiten.

Competenties, vaardigheden en persoonlijk profiel

 • Je bent in de breedte geïnteresseerd in wat er in de maatschappij gebeurt.
 • Je bent contactueel vaardig en je beschikt over verbindend vermogen.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je beschikt over niet meer dan 2 jaar werkervaring (aansluitend op afronding studie).
 • Je bent analytisch sterk, omgevingssensitief en innovatief.
 • Verder beschik je over de kerncompetenties van de traineepool MRA; leervermogen, samenwerken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

 • Een startsalaris van ongeveer € 2591.- met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling voor twee jaar voor 36 uur per week.
 • Trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling gegeven door mensen uit het vakgebied.
 • Uitdagende poolopdrachten.
 • Een traineebegeleider, mentor én een oud-trainee die je begeleiden/ondersteunen.
 • Vrijheid om zelf je tweede en derde opdracht te kiezen.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan nu  je motivatie en CV via de sollicitatieknop, t.a.v. Angela Ridder, onder vermelding van: Startopdracht MRA Gemeente Amsterdam. Wil je meer informatie over de opdrachten? Meld je dan aan voor de inhousedag op 14 september. Wij kunnen je dan meer vertellen over de opdrachten!  Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandagmiddag 24 september 12:00 uur. Bekijk hier de sollicitatieprocedure.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Angela Ridder adviseur werving & selectie bij JS Consultancy op 06-12 73 83 72. JS Consultancy verzorgt de selectie van kandidaten voor de traineepool MRA. Heb je vragen over het traineeship? Lees hier meer over het traineeship of neem contact op met Amella Dulovic, projectleider Traineepool MRA via emailadres: info@traineepoolmra.nl of bel naar 06-20 34 64 55.

Angela Ridder
Adviseur
Werving & Selectie
JS Consultancy