info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA
29 aug 2018

Trainee Actualiseren Regelgeving

/
Geplaatst door
/
Comments0
/
Vervoerregio Amsterdam

Wil jij bijdragen aan het actualiseren van regelgeving zodat de Vervoerregio klaar is voor de toekomst? Voel jij je thuis in een dynamische en kennisintensieve omgeving? Heb jij een juridische opleiding en sta je stevig in je schoenen? Start dan met het traineeship MRA als trainee bij Juridische Zaken bij de Vervoerregio Amsterdam.

De Vervoerregio Amsterdam is een bestuurlijk samenwerkingsverband van 15 gemeenten in de regio Amsterdam en heeft een aantal (wettelijke) regionale verkeer en vervoertaken. Voorbeelden hiervan zijn het opdrachtgeverschap van het openbaar vervoer en het realiseren en verbeteren van de infrastructuur voor auto, OV en fiets. De mobiliteit in de Amsterdamse regio verandert naar verwachting de komende jaren ingrijpend, met de groei van het aantal inwoners en bezoekers. Al die mensen moeten zich ook kunnen verplaatsen door de regio; bijvoorbeeld van woning naar werk, van werk naar kinderopvang en van school naar sportvereniging. Het complexe regionale verkeer en vervoersysteem moet op deze ontwikkelingen  aansluiten en verder worden versterkt.

Het team Bedrijfsvoering ondersteunt de organisatie met HRM, Facilitaire Zaken, ICT, Communicatie en Juridische Zaken.

De startopdracht

Je belangrijkste taak is het actualiseren van regelgeving en verordeningen. Om dit goed te kunnen doen zal je de volgende activiteiten ondernemen:

Interviewen van stakeholders binnen de organisatie om een helder beeld te krijgen van de huidige en gewenste situatie. Hierdoor krijg je ook een breed inzicht in waar medewerkers binnen de Vervoerregio mee bezig zijn.
Projectmatig werken aan iedere aanpassing van een verordening.
Redigeren op juridisch inhoudelijk gebied bij conceptnotities, memo’s en voorstellen bestemt voor het Managementteam en Dagelijks Bestuur.

Als je makkelijk op mensen afstapt, flexibel bent en een lange adem hebt, dan is deze opdracht echt iets voor jou! Zeker als je dit combineert met accuratesse en een ijzeren discipline.

Competenties, vaardigheden en persoonlijk profiel

 • Je bent in de breedte geïnteresseerd in wat er in de maatschappij gebeurt.
 • Je bent contactueel vaardig en je beschikt over verbindend vermogen.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Je hebt een juridische opleiding voltooid en/of je bent aantoonbaar geïnteresseerd in het juridisch vakgebied en je begrijpt de juridische taal/insteek.
 • Je bent pro actief, assertief, accuraat, geduldig en je kan tegen een stootje.
 • Verder beschik je over de kerncompetenties van de traineepool MRA; leervermogen, samenwerken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

 • Een startsalaris van ongeveer € 2591.- met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling voor twee jaar voor 36 uur per week.
 • Trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling gegeven door mensen uit het vakgebied.
 • Uitdagende poolopdrachten.
 • Een traineebegeleider, mentor én een oud-trainee die je begeleiden/ondersteunen.
 • Vrijheid om zelf je tweede en derde opdracht te kiezen.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan nu je motivatie en CV via de sollicitatieknop, t.a.v. Angela Ridder, onder vermelding van: Traineeship Actualiseren Regelgeving, Vervoerregio Amsterdam.
Je kunt reageren tot uiterlijk maandagmiddag 24 september 12:00 uur. Bekijk hier de sollicitatieprocedure.

Informatie

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Angela Ridder, adviseur werving & selectie bij JS Consultancy op 06-12 73 83 72. JS Consultancy verzorgt de selectie van kandidaten voor de traineepool MRA. Heb je vragen over het traineeship? Lees hier meer over het traineeship of neem contact op met Amella Dulovic, projectleider Traineepool MRA via emailadres: mailto:info@traineepoolmra.nl of bel naar 06-20 34 64 55. Wil je meer weten over de opdracht? Kom naar de inhousedag van 21 september.

Angela Ridder
Adviseur
Werving & Selectie
JS Consultancy