info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA

Sollicitatieprocedure Traineeship MRA

Hieronder vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure.

September

Solliciteren
Je kunt van 3 september 12.00 uur tot en met 24 september 12.00 uur solliciteren op het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Je solliciteert specifiek voor één van de  startopdrachten van het traineeprogramma.

1e selectie (brief en CV)
Op 28 september hoor je per e-mail of je door bent naar de volgende ronde; het assessment.

Oktober

Groepsassessment en capaciteitentest
Van 1 oktober tot en met 9 oktober vinden de groepsassessments en capaciteitentests plaats bij JS Consultancy in Amsterdam. In de uitnodiging van 28 september vind je alle informatie over het assessment en hoor je voor welk dagdeel je bent ingedeeld. Houd rekening met een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur.

2e selectie (Groepsassessment en capaciteitentest)
Op 10 oktober hoor je per mail of je door bent naar de volgende ronde; de selectiegesprekken.

Selectiegesprekken bij JS Consultancy
Van 11 oktober tot en met 22 oktober vinden de selectiegesprekken plaats bij JS Consultancy in Amsterdam. In de uitnodiging van 10 oktober vind je alle informatie over het selectiegesprek.

3e selectie (na selectiegesprekken bij JS Consultancy)
Op 23 oktober hoor je of je door bent naar de laatste ronde; het eindgesprek bij de MRA. Je wordt geselecteerd voor één specifieke startopdracht. Bij de desbetreffende organisatie zal je dan ook het eindgesprek voeren.

Niet geselecteerd? Gelegenheid voor vragen
Heb je vragen over waarom jij niet geselecteerd bent voor het eindgesprek? Dan kan je op 29 oktober telefonisch contact opnemen met de adviseur waarmee je het selectiegesprek gevoerd.

November

Eindgesprekken bij de MRA organisatie – begin november
Begin november vinden de eindgesprekken bij de MRA plaats. Je voert het eindgesprek bij de organisatie van jouw startopdracht. In de uitnodiging van 23 oktober vind je alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding op deze ronde.

Arbeidsvoorwaardengesprek – eind november
De arbeidsvoorwaardengesprekken vinden eind november plaats.

Januari

Start traineeship – januari
Het tweejarig traineeprogramma start in januari 2019. Je start samen met je jaargroep trainees aan een introductieprogramma. Na dit programma ga je aan de slag met je eerste werkopdracht bij jouw moederorganisatie.

Als de keuze niet op jou valt
De kandidaten die het nét niet zijn geworden brengen we (met jouw toestemming) onder de aandacht bij de organisaties die zijn aangesloten bij de Traineepool MRA. Helaas geen traineeship, maar wellicht een leuke baan!

In het traineeship ga je twee jaar aan de slag bij drie verschillende overheidsorganisaties in de Metropoolregio Amsterdam

Lees meer

INHOUSEDAGEN

Vrijdag 21 september organiseren wij van 16:00 uur – 19:00 uur een inhousedag in Haarlem.

Meer weten of aanmelden?