info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA

Sollicitatieprocedure Traineeship MRA

Hieronder vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure 2019.

September

Solliciteren
Je kunt van 2 september 12.00 uur tot en met 23 september 12.00 uur solliciteren op het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Je solliciteert specifiek voor één van de  startopdrachten van het traineeprogramma.

1e selectie (brief en CV)
Eind september hoor je per e-mail of je door bent naar de volgende ronde; het assessment.

Oktober

Groepsassessment en capaciteitentest
Begin oktober vinden de groepsassessments en capaciteitentests plaats bij JS Consultancy in Amsterdam. Je ontvangt een uitnodiging waar alle informatie over het assessment staat en hoor je voor welk dagdeel je bent ingedeeld. Houd rekening met een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur.

2e selectie (Groepsassessment en capaciteitentest)
Half oktober hoor je per mail of je door bent naar de volgende ronde; de selectiegesprekken.

Selectiegesprekken bij JS Consultancy
Van half tot eind oktober vinden de selectiegesprekken plaats bij JS Consultancy in Amsterdam. Je ontvangt een uitnodiging waar alle informatie in staat over het selectiegesprek.

3e selectie (na selectiegesprekken bij JS Consultancy)
Eind oktober hoor je of je door bent naar de laatste ronde; het eindgesprek bij de MRA. Je wordt geselecteerd voor één specifieke startopdracht. Bij de desbetreffende organisatie zal je dan ook het eindgesprek voeren.

Niet geselecteerd? Gelegenheid voor vragen
Heb je vragen over waarom jij niet geselecteerd bent voor het eindgesprek? Eind oktober zal daar gelegenheid voor zijn. Je kunt dan telefonisch contact opnemen met de adviseur waarmee je het selectiegesprek gevoerd.

November

Eindgesprekken bij de MRA organisatie – begin november
Begin november vinden de eindgesprekken bij de MRA plaats. Je voert het eindgesprek bij de organisatie van jouw startopdracht. Je ontvangt een uitnodiging waar alle informatie in staat, die je nodig hebt ter voorbereiding op deze ronde.

Arbeidsvoorwaardengesprek – eind november
De arbeidsvoorwaardengesprekken vinden eind november plaats.

Januari

Start traineeship – januari
Het tweejarig traineeprogramma start in januari 2020. Je start samen met je jaargroep trainees aan een introductieprogramma. Na dit programma ga je aan de slag met je eerste werkopdracht bij jouw moederorganisatie.

Als de keuze niet op jou valt
De kandidaten die het nét niet zijn geworden brengen we (met jouw toestemming) onder de aandacht bij de organisaties die zijn aangesloten bij de Traineepool MRA. Helaas geen traineeship, maar wellicht een leuke baan!

In het traineeship ga je twee jaar aan de slag bij drie verschillende overheidsorganisaties in de Metropoolregio Amsterdam

Lees meer

Events en inhousedagen

Wil je ervaren wat het MRA traineeship inhoudt? Kom dan naar één van onze events of inhousedagen!

Dinsdag 7 mei LCB in Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam
Woensdag 8 mei LCB in Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam

*Ticket voor het LCB kost 15 euro. Deze kun je kopen op lcb.nl. Met onze kortingscode krijg je 50% korting op je ticket. Kortingscode = LCB2019MRA

Vrijdag 13 september inhousedag in Haarlem in het Seinwezen.
Vrijdag 20 september inhousedag plaats in Almere in het WTC gebouw.