info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA

Selectieprocedure Traineeship MRA

De selectieprocedure wordt in opdracht van de traineepoolorganisatie uitgevoerd door het externe werving en selectiebureau JS Consultancy. Hieronder staan alle stappen uitgelegd.

Solliciteren – 4 september t/m 25 september

Je kunt van 4 september 12.00 uur tot en met 25 september 12.00 uur solliciteren op het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam. Je solliciteert gelijk op je eerste werkopdracht bij één van de deelnemende organisaties. Je kunt kiezen uit 25 uitdagende startopdrachten (traineeplekken). Vind je meer werkopdrachten interessant? Geen probleem. In je motivatie mag je ook een 2de, 3de en zelfs een 4de voorkeur aangeven (deze voorkeuren hoef je verder niet toe te lichten).

Eerste selectie (brief en cv) – 29 september

Op 29 september hoor je per e-mail of je door bent naar de volgende ronde; het assessment.

Groepsassesment en Capaciteitentest – 3 oktober t/m 12 oktober

Van 3 oktober tot en met 12 oktober vinden de groepsassessments en capaciteitentests plaats bij JS Consultancy in Amsterdam.  In de uitnodiging d.d. 29 september vind je alle informatie over het assessment en hoor je voor welk dagdeel je bent ingedeeld. Houd rekening met een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur.

Tweede selectie (na groepsassesment en capaciteitentest) – 13 oktober

Op 13 oktober hoor je of je door bent naar de volgende ronde; de selectiegesprekken.

Selectiegesprekken bij JS Consultancy – 16 oktober t/m 31 oktober

Van 16 oktober tot en met 31 oktober vinden de selectiegesprekken plaats bij JS Consultancy in Amsterdam.

Derde selectie (na selectiegesprekken) – 2 november

Op 2 november hoor je of je door bent naar de laatste ronde; het eindgesprek bij de MRA. Je wordt geselecteerd voor één specifieke startopdracht. Bij de desbetreffende organisatie zal je dan ook het eindgesprek voeren.

Niet geselecteerd? – gelegenheid voor vragen vanaf 9 november

Heb je vragen over waarom jij niet geselecteerd bent voor het eindgesprek? Vanaf 9 november kun je telefonisch contact opnemen met de adviseur waarmee je het selectiegesprek gevoerd voor een meer uitegebreide toelichting.

Eindgesprekken bij MRA organisatie – 6 november t/m 17 november

Van 6 november tot en met 17 november vinden de eindgesprekken bij de MRA plaats. Houd deze data alvast vrij in je agenda! Je voert het eindgesprek bij de organisatie van jouw startopdracht. In de uitnodiging d.d. 2 november vind je alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding op deze ronde.

Arbeidsvoorwaardengesprek – 20 november t/m 27 november

De arbeidsvoorwaardengesprekken vinden plaats van 20 november tot en met 27 november.

Start traineeship MRA – 9 januari 2018

Het tweejarig traineeprogramma start op 9 januari 2018. Je start samen met je jaargroep trainees aan een introductieprogramma. Na dit programma ga je aan de slag met je startopdracht bij jouw moederorganisatie.

Vragen?

Heb je vragen over de sellectieprocedure? Dan kun je contact opnemen met JS Consultancy. Stuur een mail naar traineepool@jsconsultancy.nl of neem contact op met Eveline van der Schoot, adviseur werving & selectie bij JS, 06-30437054.

JS Consultancy