info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA

Over het traineeship

In dit traineeship ga je twee jaar aan de slag bij drie verschillende overheidsorganisaties in de Metropoolregio Amsterdam. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je niet alleen de MRA goed kennen, maar ook jezelf!

Individuele opdrachten

Je solliciteert op een startopdracht bij een van de deelnemende organisaties. Bij deze organisatie krijg je een contract voor 36 uur per week, voor een periode van twee jaar. Je eerste opdracht duurt tien maanden en daarna ga je nog twee keer zeven maanden bij een andere organisatie aan het werk. Zo krijg je de kans om op drie verschillende plekken aan de slag te gaan. Je bepaalt hierbij zelf wat je vervolgopdrachten worden. Een grote of juist een kleine organisatie? Specialiseer je je op één onderwerp of wil je zoveel mogelijk verschillende dingen zien? Dit traineeship geeft jou dé kans om te ontdekken wat echt bij jou past! Bekijk hier een aantal voorbeelden van startopdrachten van traineepool 4.

Poolopdrachten

Naast je eigen opdrachten binnen de organisaties, voer je samen met de andere trainees per kwartaal een poolopdracht uit. Dit zijn uitdagende opdrachten die vragen om creativiteit, lef en een grensoverstijgende blik. Bekijk hier opdrachten van de vorige traineepools.

Trainingen en persoonlijke ontwikkeling

Je volgt intensieve trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling, waarin vaardigheden als projectmatig werken, communicatie, leiderschap en advisering centraal staan. Daarnaast word je gedurende het hele traineeship individueel begeleid door een traineebegeleider en een mentor bij je eigen organisatie.

Deelnemende organisaties

De volgende organisaties binnen de Metropoolregio Amsterdam doen mee aan de traineepool 3, 2018-2020: Gemeente, Almere, Amsterdam, Haarlemmermeer, Lelystad, Purmerend, OVER-Gemeenten, provincie Noord-Holland, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het MRA Bureau en de Vervoerregio. En voor traineepool 4, 2019-2021: Gemeente Almere, Amsterdam, Bloemendaal/ Heemstede, Lelystad, Gooise meren, OVER-Gemeenten, Brandweer Amsterdam-Amstelland, provincie Noord-Holland en de Vervoerregio.

Het MRA-traineeship biedt jou een leerzame werkomgeving met ontzettend veel mogelijkheden en kansen. Tel daar een aantrekkelijk aanvangssalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bij op en dan heb je een goede start van jouw carrière!

Trainees over het traineeship

Lees hier hoe onze trainees Lana, Maurik en Youssra hun traineeship ervaren.

Solliciteren?

De sollicitatieperiode voor de traineepool die in januari 2019 start is gesloten. In september 2019 start de werving voor een nieuwe traineepool. Heb jij interesse in een traineeship bij Traineepool MRA? En wil je op de hoogte blijven van onze  werving voor een nieuwe traineepool MRA? Vul onderstaand formulier in, wij houden je dan op de hoogte.


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Je bericht

Ja, ik wil per e-mail op de hoogte blijven over de werving van nieuwe trainees voor traineepool 5 en ik geef het projectteam van Traineepool MRA toestemming om mijn naam en e-mailadres hiervoor te gebruiken.

Ik ben op de hoogte van het Privacybeleid van Traineepool MRA

TRAINEES OVER HET TRAINEESHIP

Lees hier hoe onze trainees Lana, Maurik en Youssra hun traineeship ervaren.