info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA
16 mrt 2018

Traineepool MRA op Nationale Carrièrebeurs 2018

/
Geplaatst door
/
Comments0

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april is het weer zover: de Nationale Carrièrebeurs in RAI Amsterdam. Traineepool Metropoolregio Amsterdam (MRA) staat beide dagen op de beurs. Ben je bijna afgestudeerd of young professional? Dan is dit dé kans om kennis te maken met de Traineepool MRA.

Traineepool MRA

De Traineepool MRA is een uniek tweejarig programma, aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Het traineeprogramma bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij professionele en persoonlijke ontwikkeling van de centraal staat. Als trainee werk je voor kleine en grote overheidsorganisaties in een breed speelveld van uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast zijn er veel trainingen en krijgt de trainee de kans om een breed netwerk op te bouwen.

Nationale Carrièrebeurs 2018

Traineepool MRA gaat naar de Nationale Carrièrebeurs om met jou (bijna afgestudeerde) student of young professionals kennis te laten maken met ons traineeprogramma, de deelnemende organisaties en natuurlijk onze huidige en oud-trainees. De trainees kan je bevragen over hun ervaringen. Wil je weten welke organisaties deelnemen aan de huidige traineepool? Kijk dan op: TraineepoolMRA.nl.

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland, waar uiteenlopende organisaties samenkomen van ICT tot verzekeringen en van techniek tot overheden. Tijdens de beurs zijn er verschillende vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, presentaties en masterclasses. De Traineepool MRA verzorgt zaterdag van 11.45 tot 12.45 uur de workshop: “De kracht van (regionaal) samenwerken”.

Match & Meet

Traineepool MRA is aangemeld bij Match & Meet. Via dit platform kan je jouw passende werkgever ontmoeten tijdens de beurs. Bij een Match kan je een persoonlijke uitnodiging ontvangen om je match te ontmoeten op de beursvloer. Aanmelden voor Match & Meet kan hier.

Waar & wanneer

Vrijdag 6 april, 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 7 april, 09:30 – 17:30 uur

Hollandhal
RAI
Amsterdam