info@traineepoolmra.nl
TRAINEEPOOL MRA

Deelnemende organisaties

De Traineepool Metropoolregio Amsterdam is ontstaan uit het unieke samenwerkingsverband tussen verschillende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Samen hebben zij een uniek traineeshipprogramma opgezet met als doel:

  • Een aantrekkelijke werkgever te zijn voor jong hoogopgeleid talent.
  • Jong talent een mooie start van hun carrière te bieden en op te leiden naar allround inzetbare ambtenaren voor de Metropooloregio Amsterdam.
  • De kennisdeling, samenwerking en mobiliteit tussen de deelnemende overheidsorganisaties te stimuleren.

De deelnemende organisaties zijn: MRA Bureau, Gemeente Almere, Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Lelystad, Gemeente Purmerend, Gemeente Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland), Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam.

logo-gemeente-almere logo-gemeente-purmerend logo-znstd Vervoerregio Amsterdam Gemeente Haarlemmermeermetropool regio amsterdam

Logo Gemeente Amsterdamlogo-OVER-gemeentenLelystad logo-provincie-noord-holland Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Heeft jouw organisatie intersse om één van de deelnemende overheidsorganisaties te worden? Neem dan contact op met Amella Dulovic, projectleider traineepool MRA, e-mail: a.dulovic@amsterdam.nl of stuur een e-mail naar ons algemene mailadres: info@traineepoolmra.nl.