info@traineepoolmra.nl

Aanmelden wachtlijst e-housedag

Door de enorme belangstelling zit de e-housedag van 15 september helemaal vol! Bij genoeg belangstelling, gaan wij een tweede (afgeslankte) e-housedag op 18 september organiseren. Het programma volgt en zal om 15.00 uur starten. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst voor deze extra e-housedag. Vul onderstaand formulier in. Aanmelden kan tot 6 september.

Ja, zet mij op de lijst voor de extra e-housedag

  In welke MRA thema’s ben jij geïnteresseerd? Geef 3 voorkeuren aan. Aan de hand van jouw voorkeuren zullen wij je proberen in te delen in de thema break-outroom van je keuze. Bij teveel aanmeldingen voor bepaalde thema’s zullen wij zelf een verdeling moeten maken.

  Evenwichtige regioInternationale topToekomstbestendige metropoolZorg en samenlevingVerkeer en vervoerSlimmer en innovatief werkenBestuur en adviesGroen en omgeving

  MRA Thema’s

  Je begint je traineeship met je startopdracht. Deze startopdracht is gericht op één van de actuele en uitdagende MRA thema’s:

  • Evenwichtige regio – een metropoolregio werkt aan een regio die in balans is en inclusief is.
  • Internationale top – de regio streeft en ontwikkelt zich naar een internationale topregio met hoge leefkwaliteit.
  • Toekomstbestendige metropool – een regio die duurzaam is in alle opzichten.
  • Zorg en samenleving – Op economisch gebied gaat het erg goed met de MRA. Belangrijk is om de sociale samenhang niet uit het oog te verliezen.
  • Verkeer en vervoer – In combinatie met een toenemende stroom aan mensen richting de randstad, ontstaan er uitdagende vraagstukken rondom verkeer en vervoer.
  • Slimmer en innovatief werken – Er wordt een brug geslagen tussen de wereld van ondernemers, kennisinstituten, innovatienetwerken en het interne ambtelijke universum.
  • Bestuur en advies – Bestuur is een complexe opgave waar allerlei stakeholders met verschillende belangen een rol spelen.
  • Groen en omgeving – De MRA bestaat niet alleen uit mooie steden, maar is ook rijk aan mooie natuurgebieden op kleine en grote schaal.